Keukenklokken.nl

Goedkope keukenklokken zonder verzendkosten

Voorwaarden

We houden niet van ingewikkeld en doen niet moeilijk. Daarom hier kort onze voorwaarden (die uiteraard volledig voldoen aan de wet koop op afstand, het recht van retour en andere wettelijke bepalingen):

Recht van retour (afzien van je bestelling)
Wil je bij nader inzien toch de bestelde klok niet hebben?
Stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje (liefst met bestelnummer), dan laten we je weten hoe je de bestelling (op jouw kosten) kunt terugsturen. Als we het product terug hebben krijg je binnen 5 werkdagen je geld terug (meestal sneller). Je hoeft niet te zeggen waarom je het product niet wilt; We vinden het echter wel fijn om te weten.


Stuur nooit ongevraagd een bestelling retour! Het kan dan gebeuren dat we niet weten dat de producten van jou afkomstig zijn, met alle nare gevolgen van dien. Als er iets teruggestuurd moet worden sturen we je meestal een genummerd retourlabel, of we leggen je uit wat je moet doen zodat alles goed gaat.

Levertijd
Normaal gesproken (als dit rechts op de website vermeld staat op het moment dat je bestelt) verzenden we je bestelling dezelfde dag als deze voor 17:30 wordt geplaatst (als je geluk hebt zelfs nog wat later). Bestel je later, dan verzenden we de volgende dag. Op zaterdag en zondag wordt er door PostNL geen post ververwerkt, dus dan schuift je bestelling door naar maandag.
In alle andere gevallen versturen we binnen 3 werkdagen, tenzij we anders vermelden; dit zal dan overduidelijk op verschillende plekken op de site te zien zijn.
We verzenden je bestelling met PostNL, zij bezorgen doorgaans "de volgende dag", maar onze ervaring leert dat dat ook weleens 1 of twee dagen later kan zijn. Wij hebben hier verder geen invloed op, we kunnen enkel beloven wanneer wij verzenden.

Verzendkosten en levering
Wij versturen uitsluitend naar adressen binnen Nederland. De gecommuniceerde prijs inclusief verzendkosten geldt uitsluitend bij verzending naar 1 adres binnen Nederland per bestelling.

Klachten
Heb je een klacht of probleem? Stuur ons dan zo snel mogelijk een mailtje (het liefst met je bestelnummer), dan kunnen we het ook snel oplossen. Het is nog nooit voorgekomen dat we een klacht niet bevredigend hebben opgelost. Mocht dit ooit wel het geval zijn, dan is het Nederlands recht van toepassing op de transactie, en vechten we het uit bij een Nederlandse rechter.


Adres en andere gegevens
Keukenklokken.nl is gevestigd op Handelhof 88, 2402GX in Alphen aan den Rijn, en is een onderdeel van Chiqa Webshops BV.

Kom niet langs, want daar zijn we niet op ingericht; dit adres heeft ook geen detailhandelbestemming. Ons magazijn bevindt zich elders, dus we kunnen en mogen je sowieso niet helpen als je langskomt. Afhalen van je bestelling is niet mogelijk.
Een telefoonnummer hebben we niet; we werken met een klein team, zijn vaak op pad of op verschillende locaties, en zouden daarom niet kunnen garanderen dat we op elk moment in staat zijn om je telefonisch te woord te staan.
We reageren meestal binnen een uur op je mail. Als je het echt nodig vindt om telefonisch contact te hebben, mail dan je telefoonnummer, dan bellen wij je als wij dat ook nodig vinden. Mailen heeft altijd de voorkeur, omdat daarmee onze correspondentie vastligt en terug te lezen is. Dat voorkomt onduidelijkheden achteraf voor ons beide.

Ons KVK nummer is 59641754.

Mis je nog info of heb je onbeantwoorde vragen, laat het ons weten.